Juan les Pins

Juan les Pins ligger mellom Nice og Cannes, 12 km fra flyplassen i Nice og 6 km fra den røde løperen i Cannes. Byen er en del av Antibes kommune, og Juan les Pins og Antibes går stort sett i et med hverandre. Juan les Pins var en liten fiskerlandsby som ble oppdaget av amerikanerne på 20-tallet. Da kom unge kunstnere, musikere og forfattere til byen. Jazz-legendene Scott Fitzgerald og Duglas Fairbanks, Mary Pickford, Sidney Bechet, forfatteren Graham Green og kunstnere som Picasso, Chagall og Matisse har alle satt sin preg på byen. Dagens Juan les Pins/Antibes har en mengde kunst, kultur og opplevelsestilbud. De siste årene har det kommet til mange moderne hoteller, restauranter/cafeer og butikker. Casinoet i byen er også flittig brukt hele året. Like ved finner du også et Marineland, Badeland og flere golfbaner. Stranda i Juan les Pins er kjent som den beste på Rivieraen.

Juan les pins er et utmerket utgangspunkt for turer i området til steder som Monaco, Villefranche, Nice, Cannes, St.Tropes, Mougins, Grasse og St.Paul de Vence. Det er gode togforbindelser, og togstasjonen finner du 2 minutter fra leiligheten. Det er hyppige avganger for lokaltog, lokal-busser i hele dette spennende området.

I åsene bak Rivieraen ligger det spennende vinområdet i Provence. Herfra kommer de herligste viner og råvarer som byes frem på markeder i byene ved det asurblå Middelhavet.

En 2-timers kjøretur bringer deg til Provence-alpene, der det er muligheter for å kjøre alpint. Til storbyene Milano og Marseille er det 3 timer å kjøre. Du er altså midt i hjertet av det beste Europa kan tilby deg.

Informasjon

For forespørsel om ledig tid og pris kontakt Rolf Olsen på mobil +47 916 21 120 eller mail: rolf.olsen@roc.no