Nice

-rivieraens hovedstad!

NICE med omland har passert en million innbyggere. Allikevel har den bevart sin intimitet, -blant annet i den kjente gamlebyen som med sine tette gater, flotte torg, spennende restauranter og små butikker og gallerier er blitt et yndet ruslested når vi er her nede.  Markedet Cours Saleya i gamlebyen er en dyd av nødvendighet for skjønne blomster, gode råvarer eller en antikvitet.  På høyden Cimiez over byen finnes både Chagall og Matisse-museum. 

Avenue Jean Medecine er den store og sentrale hovedgaten med store varehus, butikker og cafeer. For de som er interessert i bøker og musikk er FNACs avdeling her rikholdig i 5.etager.

Rett ved siden av ligger Jardin Albert 1 er en forfriskende oase mellom Avenu Jean Medecine og den velkjente Promenade Des Anglais som går kilometervis langs stranden i Nice.  På denne finnes også de store hotellene, hvor hotell Negresco står i en særklasse som et av Europas fineste hotell. Nice har alt:

Opera, konserthus, teater, 1.divisjonslag i fotball, casino ,museer, gallerier, markeder, moderne arkitektur, gamlebyen, stranden, promenaden. Kort sagt Nice er vel verd et besøk.

Les mer på www.nice.fr

Informasjon

For forespørsel om ledig tid og pris kontakt Rolf Olsen på mobil +47 916 21 120 eller mail: rolf.olsen@roc.no